8 juli, 2024

Fågeläventyr för barn med fågelguiden Gigi Sahlstrand och SWAROVSKI OPTIK! - lördag

Välkomna alla barn att ge er ut på ett spännande fågeläventyr tillsammans med fågelguiden Gigi Sahlstrand på Falsterbo Birdshow. Upptäck naturens hemligheter genom SWAROVSKI OPTIKs nya produktlansering: MY Junior, världens första premiumhandkikare för barn.

 

Max 10 barn per tur och alla får låna en varsin handkikare (föräldrar får också följa med 😉). Varje deltagare får även en goodiebag innehållande en cool keps och en anteckningsbok; perfekt för att skriva ner alla sina fågeläventyr och upptäckter under guidningen.

 

När? Turen startar från SWAROVSKI OPTIKs monter på Falsterbo Birdshow på lördagen kl. 10.30-11.00 och söndagen kl. 13.00-13.30 på Falsterbo Birdshow (30 augusti-1 september).

 

Om nya MY Junior:

MY Junior-kikaren gör det enkelt för barn att upptäcka mer. Med 7x förstoring och 28 mm objektivlins erbjuder den en skakfri observation i SWAROVSKI OPTIK-kvalitet. Den ger en omedelbar “WOW!”-effekt och är idealisk för både självständiga expeditioner och äventyr med vuxna. Den är en robust och pålitlig följeslagare, perfekt för barnens äventyr.

 

Om Gigi Sahlstrand:

Gigi Sahlstrand är Sveriges enda professionella kvinnliga fågelskådare och driver företaget Fågelguidning AB. Hon har guidat fågelresor över hela världen och har även varit domare i SVTs populära program “Det stora fågeläventyret”. Gigi är medförfattare till boken “Börja skåda fågel” och är en ofta anlitad expert i radio och TV. I april 2023 blev hon invald som ledamot i BirdLife Sverige.

31/8

lör

Övrig information

Guidning är sponsrad av guldsponsor SWAROVSKI OPTIK.

10:30

SWAROVSKI OPTIK monter

Dela
sv_SESwedish